Reparatie

  • Gekwalificeerde technici met jarenlange ervaring

  • Gebruik van de beste onderdelen en gereedschappen

  • Snelle en efficiënte reparatie- en onderhoud

U wilt uw MG laten repareren? Geen enkel probleem!

Garage Henk Boshart staat bekend om de uitstekende kwaliteit van haar reparaties. Onze gekwalificeerde technici beschikken over de kennis en expertise om elk type reparatie snel en efficiënt uit te voeren, waarbij de veiligheid en prestaties van uw MG altijd voorop staan.

Of het nu gaat om een kleine beurt of een complexe reparatie, bij Henk Boshart kun je rekenen op snelle, accurate en betrouwbare service. Onze monteurs gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en materialen, zodat je verzekerd bent van een duurzame en effectieve oplossing.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Wat onderscheid ons?

Onze reparaties onderscheiden zich door de gebruikte hoogwaardige onderdelen en materialen, en onze uitstekende klantenservice. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd in het repareren van MG F en MG TF en staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van de voortgang van uw reparatie. Zo bent u altijd op uw gemak en weet u precies wat er gebeurt met uw MG.

Kies voor Garage Henk Boshart voor reparaties van topkwaliteit en een uitstekende klantenservice van uw MG!

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Afspraak maken?

  • 033 – 453 16 97

  • info@garagehenkboshart.nl

Garage Henk Boshart, uw MG-specialist

Met meer dan 19 jaar ervaring in de autobranche, garandeert Garage Henk Boshart een professionele en efficiënte service. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel, wij zijn gepassioneerd in MG auto’s en staan altijd voor u klaar. Plan direct een afspraak voor bij ons in de werkplaats.