Remmen

  • Gekwalificeerde technici met jarenlange ervaring

  • Gebruik van de beste onderdelen en gereedschappen

  • Snelle en efficiënte reparatie- en onderhoud

Goede remmen zijn essentieel!

Remmen zijn een van de belangrijkste veiligheidssystemen in uw MG. Het is daarom belangrijk om uw remmen regelmatig te inspecteren en onderhouden. Bij Garage Henk Boshart zijn ze zich bewust van de belangrijke rol die uw remmen spelen en bieden ze u de best mogelijke remservice. Of u nu uw remmen wilt inspecteren of vervangen, bij Garage Henk Boshart bent u in goede handen. Onze technici zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en gereedschappen en werken snel en efficiënt om uw remmen in topconditie te houden. Bezoek Garage Henk Boshart vandaag nog en wees verzekerd van een veilige rit!

Bij garage Boshart bent u voor het onderhoud van uw MG F of MG TF altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor het jaarlijkse wagenonderhoud. Garage Boshart vertrouwt hierbij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. Uw auto, ongeacht het merk, is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Maak nu uw afspraak!

Bij garage Boshart bent u voor het onderhoud van uw MG altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor het jaarlijkse wagenonderhoud. Garage Boshart vertrouwt hierbij op de kennis, ervaring en de nieuwste apparatuur. Uw MG is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Afspraak maken?

  • 033 – 453 16 97

  • info@garagehenkboshart.nl

Garage Henk Boshart, uw MG-specialist

Met meer dan 19 jaar ervaring in de autobranche, garandeert Garage Henk Boshart een professionele en efficiënte service. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel, wij zijn gepassioneerd in MG auto’s en staan altijd voor u klaar. Plan direct een afspraak voor bij ons in de werkplaats.