• Gekwalificeerde technici met jarenlange ervaring

  • Gebruik van de beste onderdelen en gereedschappen

  • Snelle en efficiënte reparatie- en onderhoud

APK keuring bij Henk Boshart

De APK-keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Deze keuring keert ieder jaar weer terug en tijdens deze keuring worden voornamelijk veiligheid en uitstoot van uitlaatgassen gecontroleerd. Zo worden onder andere uitlaatsysteem, remmen, banden en de verlichting van uw MG gecontroleerd.

De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw MG F of MG TF regelmatig grondig wordt doorgelicht.

Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in, dat wij Apk-keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Waarom een APK keuring bij Henk Boshart

Mensen kiezen ervoor om een APK keuring bij Henk Boshart te doen om diverse redenen. Ten eerste staat Henk bekend om zijn professionele en grondige aanpak van keuringen. Hij beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw MG grondig te inspecteren en eventuele problemen snel te identificeren.

Henk Boshart biedt ook aantrekkelijke prijzen voor zijn diensten. Zijn keuringen zijn betaalbaar en de kosten zijn transparant, zodat klanten precies weten wat ze moeten betalen. Hierdoor is een APK keuring bij Henk Boshart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, betaalbare en professionele keuring.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Afspraak maken?

  • 033 – 453 16 97

  • info@garagehenkboshart.nl

Garage Henk Boshart, uw MG-specialist

Met meer dan 19 jaar ervaring in de autobranche, garandeert Garage Henk Boshart een professionele en efficiënte service. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel, wij zijn gepassioneerd in MG auto’s en staan altijd voor u klaar. Plan direct een afspraak voor bij ons in de werkplaats.