Inspectie

  • Gekwalificeerde technici met jarenlange ervaring

  • Gebruik van de beste onderdelen en gereedschappen

  • Snelle en efficiënte reparatie- en onderhoud

Uw MG laten inspecteren bij Henk Boshart

Als bezitter van een MG wilt u er zeker van zijn dat uw voertuig in topconditie is en blijft. Een reguliere inspectie bij Henk Boshart is de beste manier om dit te waarborgen. Onze technici zijn experts in het werken met MG’s (MG F en MG TF) en beschikken over jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën. Zij kunnen uw MG grondig inspecteren en eventuele problemen identificeren voordat ze uit de hand lopen. Hierdoor kunt u besparen op dure reparaties en blijft uw MG in topconditie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle noodzakelijke onderhoudsbeurten, waaronder remonderhoud, koeling onderhoud en bandenonderhoud.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Laat uw auto regelmatig inspecteren!

Regelmatig inspecteren van uw MG is een belangrijke investering voor in de toekomst. Door tijdig eventuele problemen op te sporen, kunt u ze efficiënt oplossen en voorkomen dat ze uit de hand lopen. Hierdoor kunt u besparen op dure reparaties en blijft uw MG in topconditie. Bovendien kunt u zorgeloos rijden, zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid of betrouwbaarheid van uw MG. Onze technici nemen de tijd om uw auto grondig te inspecteren en uitgebreid te onderhouden, waarbij ze ook rekening houden met uw specifieke wensen en eisen, dus maak nu uw afspaak!

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Afspraak maken?

  • 033 – 453 16 97

  • info@garagehenkboshart.nl

Garage Henk Boshart, uw MG-specialist

Met meer dan 19 jaar ervaring in de autobranche, garandeert Garage Henk Boshart een professionele en efficiënte service. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel, wij zijn gepassioneerd in MG auto’s en staan altijd voor u klaar. Plan direct een afspraak voor bij ons in de werkplaats.