Distributieriem

  • Gekwalificeerde technici met jarenlange ervaring

  • Gebruik van de beste onderdelen en gereedschappen

  • Snelle en efficiënte reparatie- en onderhoud

Laat de distributieriem van uw MG tijdig vervangen

Garage Henk Boshart, uw MG-specialist, is gespecialiseerd in het vervangen van distributieriemen voor MG F en MG TF. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring en kennis van het merk MG en weten precies hoe ze uw distributieriem snel en efficiënt moeten vervangen.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Uw MG-specialist voor snelle en efficiënte vervanging van uw distributieriem

Een distributieriem is een belangrijk onderdeel van uw MG en zorgt ervoor dat de motor soepel blijft draaien. Een defecte distributieriem kan leiden tot ernstige motorschade en daarom is het belangrijk om deze te vervangen volgens fabrieksspecificatie.

Bij Garage Henk Boshart gebruiken we altijd de hoogste kwaliteit onderdelen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw distributieriem correct en veilig wordt vervangen. Onze monteurs werken nauwkeurig en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw voertuig weer soepel en betrouwbaar rijdt.

Bovendien bieden wij u een uitstekende service en een garantie op onze werkzaamheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen met uw distributieriem.

Op basis van 27 Google-reviews

scoren wij 4.4 / 5.0

Afspraak maken?

  • 033 – 453 16 97

  • info@garagehenkboshart.nl

Garage Henk Boshart, uw MG-specialist

Met meer dan 19 jaar ervaring in de autobranche, garandeert Garage Henk Boshart een professionele en efficiënte service. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel, wij zijn gepassioneerd in MG auto’s en staan altijd voor u klaar. Plan direct een afspraak voor bij ons in de werkplaats.